Suhteen taidegalleria esittelee toukokuussa asiakkaan kanssa yhdessä syntyneet luovuuden taidonnäytteet. Mehiläisen ja Suhteen suunnitteluiltapäivä huipentui maalaussessioon.

Mistä aiheet, värien symmetria ja vetojen epäsymmetria kumpuavat? Jostain mielen syövereistä, sillä vaikka alku on aina hankalaa ja tabula rasa hirvittää, jokainen syöksyy inspiraation lähteille.

Ikä, koko, sukupuoli tai asema ei anna osviittaa siitä, kuka näkee maailman vaaleanpunaisena, kuka syöksyy mustaan aukkoon tai ketä inspiroi kuohuva meri. 11 taiteilijaa, 11 täysin erilaista teosta yhteisen pöydän ääressä syntyneenä.

”Varsin mukavaa, kun ottaa siveltimen käteen ja antaa värien sekoittua keskenään. Mikään ei rajoita, saa antaa mennä vaan. Lopputulos voi olla jotain ihan muuta kuin mitä aloitti. Siis yllätys myös itselle”, kiteytti iltapäivän visualistiartisti.

Kannattaa tulla katsomaan, miltä näyttää ”Puolainen kurkkupurkki”, ”Musta aukko”, ”Maanantaimigreeni” ja muut upeat teokset. Osoite on Kalevankatu 9 A, Helsinki.